FORSIDE         FIRMAPROFIL         KONTAKT         FORESPØRG         PRODUKTER         KATALOG         SITEMAP    
overvågningskamera
overvagningskamera.jpg

Find det bedste overvågningskamera til prisen


Lukkede Der arealenhed mange slags politiet arbejder kameraer alle fortalte værd intervaller på markedet. vælge den korrekte er ofte en jungle for dem, der er nødt til at være tvunget til at købe video politiets arbejde for den primære tid. denne tekst fremhæver en række af de vitale ting at huske på, før du vælger en bestemt observation opløsning. denne måde er du sikker på et svar, der specifikt passer til dine ønsker.


Udendørs eller indendørs overvågningskamera?


Det første trin i valg er at være klart, om den enkelte kamera, der skal anvendes inden for eller udendørs. flere kameraer er ofte ansat i hver steder, mens andre udelukkende vil blive brugt inde. typisk er det opgivet, at kameraet er beregnet til ud af døre brug. ønsker for ud af døre politiarbejde, derfor du vil være sikker på, at det virkelig er designet til ud af døre bruge, at kameraet ikke har en defekt.


Overvågningskameraer med nightvision


Man burde forening overveje, hvis du ønsker at filme i mørke. flere kameraer har en indbygget såkaldte infrarøde dioder, der udsender "usynlig" let, hvilket indebærer, at kameraet vil se i mørke. imidlertid godt ved aktinisk ray er yderst variabel. Det er ofte en forskel i forskellige dioder imidlertid forening styrken af ​​dioderne. Angivelse typisk i meter, men måde aktinisk ray fungerer. Dog skal man ikke forvente, at de billeder arealenhed så klar som i dagslys. for eksempel, når indiceret, til natten vision går op til fyrre meter, du vil ikke forvente, at der arealenhed genkendelige folk på en sådan afstand. dette kan være et resultat af den længere væk Associate i Sygepleje objekt er, jo tilladelser sort det vil være at visualisere detaljer som et resultat af de er mindre. dette kan være forening umiddelbart i dagslys.

Man vil forbedre billedkvaliteten hele natten, hvis der er nogle stil af yderligere lys på bunden. Selv solskin fra en lampe er ofte nok til at holde op klarhed på afstand, da kameraerne arealenhed typisk frygtelig følsom over for letvægt. du burde endda være opmærksom på, at billederne arealenhed sort / hvid, når den aktinisk stråle er aktiveret, på trods af, hvad kamera du får.
Man burde endda være opmærksom på, at aktinisk ray afspejles i reflekterende genstande som glas vinduer eller nummerplader. Af denne grund, vil du ikke installere en politi arbejde kamera inde og informere den ud gennem et vindue, kameraet har alle intrinsical infrarøde lysdioder. at visualisere nummerplader, den eksterne belysning (fx en projektor, der aktiverer bevægelse) udelukkende mulighed. når repressalier indrødt let, er registreringskode vil være fuldt hvid.


Billedspredning


Der variationer arealenhed i dog massiv udfolde på hver kamera er. Dette refererer til men flot Associate i Sygepleje vinkel, vil kameraet optage. dette kan lægges ud i grader, med 70-80 grader typisk repræsenterer en outsized udfolde sig. er, at kameraet placeres fri fra den krævede observation elementet, vælge et kamera med lavere dispersion, derfor fordi det var tættere på ting. Hvis du vælger en model med zoom, vil du selv regulere udfolde kameraets efter forholdene.


Optimal placering af overvågningskamera


Vi går ind for, at du blot montere sit kamera til om 3 meter høje, hvis det er at være vant til at overvåge folk. Dette reducerer faren for roguery på kameraet og på et tilsvarende tidspunkt du får registreret nogen personer en anden gang, for at du har fået mulighed for at visualisere ansigter. Steder med politiarbejde kamera frygtelig høj, sandsynligheden for persons-identifikation mindre. vi har en tendens til at slå til lyd montering af kameraet under dækslet eller alternativt dække; da derved meste undgå regn og sne på linsen.

Hvis du ønsker at observere en større plads, du ønsker at huske på, at jo længere væk Associate i Sygepleje objekt er, jo mere holdbart det er at anerkende detaljer. Kameraets position er så forening afgørende for usability optagelser. Det vil typisk være en fordel at sætte politiet arbejde kameraer tæt på skjulte veje, indgangsdøre eller folk som, uanset hvor den person / køretøj passerer lukket snarere end at gå, når observation en outsized rum.


Billedkvalitet og beslutsomhed


Mange forbinder billedkvalitet med opløsning, der er ikke korrekt opfattelse. Opløsning - som traditionelle løbet af denne tilhørsforhold angivet inden for tv-linjer - kunne være en live af omfanget af et billede, vil hver kamera giver. vil kameraet har en høj opløsning, vil være lettere at visualisere det med småt inden optagelserne, som et resultat af billedet som jeg nævnte er større. 420/480 TV linjer arealenhed normale i flere kameraer under en tusind kr. Om. hjemmeside, hvor dyrere modeller normalt tilgængelige med 520 og 580 og op til 700 tv-linjer (på nuværende). Man burde huske på, at hvis du tilslutter en hård disk optager eller alternativ optageenhed, kunne der også være en grænse for, hvor stor en andel resolution denne optager vil optage i. Er, at denne begrænsede, det hjælper så ikke at have et kamera med en bedre opløsning.


Aldrig dissens på analoge overvågningskamera og videnskabelig disciplin kameraer


En almindelig kamera sluttet til en hård disk optager eller et tv. Kameraets udelukkende opererer er at sende et foto på. Associate i Sygepleje videnskabelig disciplin kamera tilsluttet til et netværk (som om det var en PC) og så fungerer som freelance enheder med deres egen adresse. Det optioner Alittle pc inden kameraet, opretter den opnåelige at streame video signal over netværket / net til et fremmed server, en computer eller netværk optager. Opløsningen er normalt højere på videnskabelig disciplin kameraer sammenlignet med standard kameraer. Dette gør videnskabelig disciplin kameraer ideelt, hvis massive områder, der skal overvåges, ellers du typisk brug for en høj detaljeringsgrad. den øverste opløsning forening tillader billedet er ofte forstørret en masse derfor, for eksempel, vil fokusere på nummerplader eller dem, der opdager sig selv på afstand.

Lodtrækningen bagsiden af ​​videnskabelig disciplin kameraer i stedet for analoge kameraer er, at de er typisk betydeligt dyrere og en masse besværlige at line op og sætte repressalier. Hvis du ønsker en enkel og billig løsning, der stadig ofte tilgås via internettet via smartphone og computer, analog observation den rigtige alternativ. gennemse vores vejledning til videnskabelig disciplin kameraer.


Kamera sortez


Der arealenhed række forskellige stilarter af de sikkerhedskameraer, hver med sine velsignelser og ulemper. de 2 almindeligste sorter arealenhed kuglen / cylindriske kamera og dome / dome kamera. Bullet stil er, at den gamle slags, der sender en transparent signal til over-forbifarten, at rummet er overvåget. En kugle kamera er ofte større end kuplen-typen, og der er rigelig område for hver fysik og infrarøde dioder. Dome stil er særdeles vellidt som et resultat af det er en masse diskret end prik-form. Kamera slags er enkel at montere på hver lodrette og vandrette flader, og det er en masse immune over roguery. desuden til de 2 afgrænse sorter af kameraer, der arealenhed en stor type kamera sorter, hvor det ikke kan straks ses, at i tilfælde af en politiarbejde kamera. Der er blandt alternative modeller, som arealenhed oprettet inden for samme format som bevægelsesdetektorer til alarmsystemer (såkaldte PIR kameraer) og modeller, der synes som røgdetektorer, kuglepenne og masser af alternative opfindsomme former.

PTZ står for Pan, Tilt og Zoom. Kameraer med denne teknologi område er udstyret med motorer, der kan ledelsen kameraet vippe hver vandret og lodret også som zoom og fokus. Dette gør det opnåelige, bl.a. for at følge Associate i Sygepleje objekt, hvor en person sidder og betjene kameraet. dette kan være acceptabelt under særlige omstændigheder, men typisk er det en teknologi, der bidrager til at udvide værdien af ​​kameraet er enormt. derudover et PTZ-kamera række mekaniske elementer, der vil øge faren for fejl betydeligt i forhold til en hård og hurtig kamera.


Trådløse og kablede løsninger


Inden for hver analog og IP-baseret video politiarbejde har hver kablede og trådløse løsninger. De trådløse løsninger har den naturlige fordel, der ikke behøver at blive tvunget til at trække sig ud et tegn kabel for hver enhed. Der skal stadig være tilsluttet strøm til hver kamera. Ulempen ved trådløse løsninger er, at de er følsomme over for at lukke støj og omfatter et variere, der er begrænset af indfødte betingelser, ligesom tykke vægge, beplantning og vejr. derudover kunne der også være sikkerhedsmæssige problemer med de trådløse systemer er ofte i fare for hackere. hver analog også som videnskabelig disciplin kameraer giver kombinerede effekt og signal, der virkelig kun trække ét kabel og trådløse løsninger.


Særlige muligheder og teknologier


WDR står for "Wide Dynamic Range", og denne teknologi sikrer flotte billeder selv under vanskelige lysforhold. dette vil være hver i frygtelig lyse lette vilkår, eller ting med frygtelig begrænset naturlig letvægt. Teknologien fungerer ved at tage 2 billeder, et med kort lukkertid og en med lang lukkertid derefter samle disse billeder digitalt. Dette giver forening højere absorption koteletter i tingene, hvor der er enkelte flash og mørke områder på et tilsvarende billede - som et eksempel, i Associate i Sygepleje indgangen.
Uanset om at skabe optagelser med Associate i Sygepleje analog eller kamera, vil der hele tiden være lidt støj i billedet. dette vil blive forbedret, hvis kameraet har intrinsical DNR, der står for "Digital Noise Reduction". Støj opstår delvis takket være ujævn let og brydning af solskin gennem damp. Der arealenhed mange måder at skære ned støj i digitale optagelser, men disse burde være frygtelig let, fordi kameraet har begrænset tid og maskine magt til at efterbehandle hvert billede. det kun takket være skalere tilbage støj er at placere flere billeder på prime af hvert alternativ og så udjævne eventuelle fejl, der opstod på billederne.

Det samme for alle de teknologier er, at de er næsten udelukkende findes inden de bedste og dyreste modeller på markedet. dette tyder på den modsatte side, kameraerne, mens ikke disse teknologier ikke leverer fornuftige optagelser. I flere tilfælde kunne en generel kamera også være behageligt.

surveillance_camera.jpg
Overvågningskamera
FEC Consulting, Industrivænget 10, Meløse DK-3320 Skævinge, Tlf.: 48248545 Fax.: 48261161 E-mail: info@fecconsult.dk